Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ad lib until fade

Jag var så rädd för att försvinna, att jag försvann
i hålet du gav mig

Jag läker sakteliga i en
årstidslös värld

Jag kommer att skratta igen,
men inte allt mitt skratt
Och jag kommer att gråta igen,
men inte alla mina tårar




Fri vers av Stefan Persson
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-23 11:59



Bookmark and Share


  Svartsilver
tycker om din början, den bygger upp din dikt
på ett starkt och mäktigt vis.
2012-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Persson
Stefan Persson