Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långsamt

Så…

hörde han elden slockna

svalkan komma

drog upp benen

under filten

njöt av kylan

och skyddet han hade

somnade om

med en dröm

om mynta




Fri vers av Stefan Persson
Läst 418 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-15 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Persson
Stefan Persson