Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck you!

Varför ta livet av sig nu?

Det är aldrig för sent

att ge upp.




Fri vers av Stefan Persson
Läst 436 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-26 23:09



Bookmark and Share


  Reine Kristoffersson
Vilken skönhet!
Likt ett ondskefullt palindrom som blir positivt och uppiggande hur man än läser den...
2014-03-29

  Stefan Persson
Fast baby, det är nog det mest positiva jag skrivit...
2014-03-26

    Anneli A
Ibland finns ingen annan utväg, tyvärr, fast det finns hur många vägar som helst....
2014-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Persson
Stefan Persson