Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mara

Tvi satan, håll käften
din avskrädeshög
vik hädan,
släpp taget om strupen

låt mig få vila,
andas en stund –
lång bort från de
avgrunda djupen

allt gott är av ondo
ingen glädje är sann,
bara skuggor av
skälvande tårar

låt mig få vila,
andas en stund –
långt bort, vill jag
dväljas bland dårar




Fri vers av Stefan Persson
Läst 485 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-01-10 14:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
älskar den! så klockren,så precis.
2015-02-16

  Robert Jonsson VIP
Oavsett dårvrål alltid denna illaluktande objudna gäst som överfaller och vägrar att gå. Igenkännande och mycket bra.
2014-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Persson
Stefan Persson