Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lusten

Lusten

Vill känna värmen, från dina mjuka sköna händer

Vill andas in doften, från din nacke - den ljuva manliga sötman som du bär…

Vill känna igen, dina läppar mot min hud – vid halsen där pulsåder flödar blod till varje cell i min kropp…

Vill känna lusten väckas, så, som bara du kan…
med dina blickar och sätt som du andas…

När du tar på mig… smeker min mage, höften o bröst…

Viskar tyst i mitt öra…

O när du väntar… väntar på mig…
tills jag är där… när lusten överskrider till smärta…
När viljan att få allt, nästan spräcker mitt huvud…
Lider i ljuvliga kärleksvågor…
Berusande av känslor och lust…

Så starkt…  så vackert…

Du sköna…
             Drömmer vidare…
                                    Tills vi möts…



Fri vers av BlåhäXa
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-04 14:50



Bookmark and Share


  mb74
mycket trevlig sak,du verkar som du är en romatiker du,bra gjort:)
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa