Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är

Jag är inte bara summan av

mina berusande ord och min kåta blick

Jag är också mina föräldrar och mina barn

Jag är en brandgul symfoni

av pulserande vemod

och en erotisk vals

Jag är en tår på någons kind




Fri vers av Stefan Persson
Läst 488 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-06-23 14:12



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Jättebra. Klockren i sitt uttryck.
2012-06-24

  Tillbringaren VIP
Attans bra skrivet.
2012-06-24

    ej medlem längre
Fin sammanfattning
av en sorts man
2012-06-24

  Sanningsägaren VIP
älskar denna
2012-06-23

  Robert Jonsson VIP
Absolut, du är mycket..
2012-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Persson
Stefan Persson