Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla vän


Det finns en liten prins
som är gjord av kärlek
som har små knubbiga fingrar
som kan röra vid sin mormors hjärta
så hon vill gråta

Det finns en liten prins
som ska hållas under trygga vingar
som måste skyddas mot den onda världen
En liten som aldrig ska få trasas sönder
i stormarna som viner

Mödrar kan falla
fädrar kan svika
Stora kan vara mörka och kalla
men det finns ljus
kaskader av ljus
för den som är älskad

Min lilla prins
min skatt
mitt älskade älskade lilla underverk
Mormor finns här
alltid
alltid
alltid




Fri vers av Bellissima
Läst 468 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-06-23 20:11



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fint. Tur att det finns fina mormödrar (eller farmödrar) om föräldraskapet vinglar till.
2013-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima