Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag kanske bor där???


Ibland är lonelyness smärtsam





tror minsann jag är osynlig
chimär
en orikting

ingen där

bara en spegelbild
förvrängd är den ju

spegelvänd

vem är du?

ser jag dig när jag tittar på dig?







Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-06-24 08:51



Bookmark and Share


    lenakarin
Orikting..
Vilka är då riktiga?
Bra text, skulle kunna bli en riktig klassiker.
2012-06-26

  Silverstripe
Välriktade funderingar från en orikting. Orikting, underbart ord!
2012-06-25

    ej medlem längre
Som att skrika med små bokstäver...du äger styrkan. Bra!
2012-06-24

  Ljusletaren
Bra början med att utforska sig själv ;.)
/kram
2012-06-24

  filharmoniker
Detta gräver upp en hel del hos mig. Kanske inte det som dikten menar att berätta dock. Hos mig väcks känslan av att vara ensam bland andra.

Just sista meningen gav extra perspektiv!
2012-06-24

    Birgersdotter VIP
Bra skrivet...förstår tankarna
2012-06-24

  Dufvenberg
Förstår att dina tankar finns.

men du är du!

Och du finns här.

Och skriver/diktar
som bara få kan.
2012-06-24

    ej medlem längre
Ord med tyngd
som greppar tag i

Ja, vem är du, jag, vi
...egentligen!
2012-06-24

    ej medlem längre
bra, speciell text! *
2012-06-24

  Casbah* VIP
tycker om ordet orikting.. det ordet har saknats i saol..
2012-06-24
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP