Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kommer alltid att älska dig ändå


Snälla,
var inte ledsen

Du vet att jag alltid kommer att älska dig
men,

jag vet att det skulle aldrig fungera

du behöver nån annan än mig
du är värd nån annan är mig

snälla, gråt inte mer

för du finns för alltid i mitt hjärta
och jag önskar dig
allt
som du

nånsin velat
ha






Fri vers av helenita VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-13 18:36



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Att inte kunna leva tillsammans
men att ändå inte vilja leva
utan den människan
är hjärtslitande.
Att dessutom vara den som
måste bryta upp och gå
för bådas skull, är så oerhört
tungt på alla sätt och vis.
Stor igenkänningsfaktor

2018-10-17

  Amari
Svårt när man får någon att fälla tårar.
2015-11-13
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP