Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick



En tv-meteorolog ifrån Fluren
som med nöje trotsade censuren,
tog vid dåligt väder
av sig sina kläder,
för att självmant höja temperaturen.




Bunden vers (Limerick) av Loffe
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-24 17:33



Bookmark and Share


  zallander
Mera limerickar från dig tack
2012-08-03

  vera gade VIP
...underfundigt oanständig...så ska den va...
2012-07-11

  Daniel_78 VIP
den var bra :)
2012-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Loffe