Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överraskningar

när man vaknar i blod
befinner sig fienden alldeles för nära




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 147 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-24 20:37



Bookmark and Share


    Anneli A
Eller längre bort än du anar..... Bra skrivet!
2012-06-25

  cilax VIP
hade det varit för allvaret i texten hade jag sagt: kul!
2012-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling