Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänligen dra åt helvete

och livet

om du kunde gissa

allt som är mitt

vem jag är

du ägde

äger

fortfarande

som om mörker




du har något

som är mitt

jag vill ha det tillbaka

men min spegelbild säger

att det är en lögn

allt är en lögn i oktoberregn




Fri vers av ellenr
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-25 00:20



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det var synd att det ej var sant, du bör ju alltid få ut det mesta utav det.

du är värd det
2012-06-28
  > Nästa text
< Föregående

ellenr
ellenr