Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartjävlars klagan

Som en död
ur livet, klippt
därur
därav
ett mörker
svartjävlars klagan
sådan är jag nu
sedan jag
ur mig försvann




Fri vers av Stefan Persson
Läst 469 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-25 08:54



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
den här är bra, här hittar du rätt med ord, tanke och tempo..och det blir bra..
2012-08-01

  Tillbringaren VIP
Gillar uppbyggnaden! Man liksom bara ringlar med.
2012-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Persson
Stefan Persson