Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan efter kärlek och gemenskap.....


Väntar du


Visst väntar du mig
om jag bara visste var
då skulle jag skynda dit
för att inte missa dig
tänk om jag kom
fem minuter försent
och du redan gått

Kanske söker jag
på helt fel ställen
men vart ska jag gå
för att hitta dig
snälla vänta lite till
jag behöver dig






Fri vers av Harriette
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-25 09:31



Bookmark and Share


  Rosmarin
igenkänning

det är så mycket tillfälligheter som styr
2012-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Harriette
Harriette