Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är så tung när du faller



i motsats till den du är

och den jag vill vara

jag behöver

regnet

den melankoli som infinner sig

utanför fönstret

och inomhus

överallt och hela tiden

vissa dagar är det

legitimt

tillåtet och nästan

normalt



som beröring

av frusna händer

och bultande puls

i otakt



precis som du



och du vet

att jag inte vill ha någon jävla kram

utan istället

och implicit

ingenting

slutgiltigt




Fri vers av ellenr
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-25 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellenr
ellenr