Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men du fanns inte med i sjukdomsläran och nu kan jag bara bota andras hjärtesorg .


och jag ber dig

att vila på mina axlar
för avståndet mellan våra hjärtslag
gör att ingen närhet
är nära mig nog

ett öga på mina fotsteg
för att jag ska stå upprätt
med din hand mot min rygg
och det var precis behövande
jag aldrig skulle bli

bläddrar i anatomiböckerna
genom alla nätter
närmar mig läkarlicens

ändå kan jag inte förstå,
framkalla greppbarhet
om Vad som skaver mig så trasig


mellan sjätte
och sjunde revbensbåge


.




Fri vers av aspiration
Läst 248 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-06-25 17:00



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket kraftfull och bra
2012-06-26

  freathe
Du berör. Texten är så stark att den nästan skriker samtidigt som den är så tyst och vän att den kittlar huden. Den målar upp bilder framför mina ögon. Ett konststycke.
2012-06-25

    ej medlem längre
Igenkännande anatomi
hjärtats plats i bröstkorgen

Fint skrivet!
2012-06-25
  > Nästa text
< Föregående

aspiration
aspiration