Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en helt annan Honom

sådär som rusningstrafik

genom mig

med dig

här

sådär som din nacke
dina ögon

precis som Du




Fri vers (Fri form) av aspiration
Läst 405 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-14 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aspiration
aspiration