Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bättre dagar

men om jag istället ser
på håret som är längre än luvan på jackan
och inte
på benen
om jag istället gör planer med vänner
och spenderar timmar i
skolan med likasinnade
tävlar om latinska ord och medicinska termer

om
jag fikar med en pojke som har bruna ögon
kan stå upp utan att luta mig mot
väggen,
och lyssnar på nya spellistor, nya låtar

och vet säkert att dåtiden kommer klippas bort
om två månader, då, först då

vill jag
andas

då, först då, finns en framtid jag vill ha




Fri vers (Fri form) av aspiration
Läst 435 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-13 12:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver fantastiskt bra. Texterna lyckas förmedla en doft (ja, doft) av förtvivlan som tränger in i huden, in i tankarna, lika djupt sorgsen som djupt mänsklig. ... helt enkelt väldigt bra.
2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

aspiration
aspiration