Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur min dagbok efter våldtäkten i januari


din att förgöra

inuti ovanpå utanför, tätt tätt intill
täck mig dölj mig skym mig undan
slå mig aga mig skada mig njut
fortsätt som du gjort gräv upp ett spår
en stig att vandra in och ur dränk mig
tillgodose dina behov

våldta mitt hjärta, mig

för imorgon finns inte



jag
               




Fri vers av aspiration
Läst 536 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-30 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aspiration
aspiration