Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rådjursskinny

det var jag det
arton år, en ranglig
blondin med skrattgropar
i kinderna och

en ständig dimma
som drog över himmelsblå ögon

magen var knappt befintlig
ändå såg jag den
så stor
i en spegelbild jag tillslut krossade
glassplitter överallt
men skuggorna jagade mig ändå

de kallade mig skinny,
alltså du är verkligen typ rådjusskinny
du brukade säga så,

och ni bor i London nu
jag läser medicin i en annan stad

men jag kommer aldrig glömma
hur bra det kändes att vara er bild
er version, av mig

*




Fri vers (Fri form) av aspiration
Läst 413 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-19 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aspiration
aspiration