Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Divergerade stansar - Enerverande dansar




jag funderade inte mer
på meningen med att sitta här

och ha så här kul

med mina vänner och min ångest
min depression och benägenhet

att vilja skada mig själv




så eftersom det första jag sa var ren och skär lögn
så kom jag på mig själv med att snorta i mig cirka fem kapslar på raken

bara för en obestämd känsla av ont

på det, efter youghurten
svalde jag en hel

för jag kom på

jag hade ångest

eller mani




för jag kom på; att jag skulle börja springa imorgon bitti klockan fem

(som att jag kunde springa i den farten)

ha ha, jag skrattar, åt mig själv

när jag lyss till den tanken




springa ifrån ångesten

det är som att operera in tusen hästkrafter under kjolen
låtsas som ingenting i affären,
sen ut igen

utan att någon skulle se

jag menar inte affären i Odensbacken utan Statoilmacken
på Almbyplan som har nattöppet och därför är öppet
klockan fem över fem




mani sa du
jag delar mina roliga ord med dem jag känner mest - er

vansinnig - eller halvpsykotisk som min doktor brukar säga när jag hoppar för mycket upp och ner

han fick en bok som saknade delar om hur psykotisk ter sig

nu lever han gott på idel gissningar och för att han är snäll




jag lever på fornlämningar
de från gårdagen

just nu har jag tagit natten i besittning
jag är hungrig och skall äta en halv ko

men

kebaben var stängd



så var god
låt mig sova i morgon

knacka inte på






















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-06-26 01:09



Bookmark and Share


  Dufvenberg
Mkt bra!
och allvarligt.
2012-06-26

    Max Poisé
Riktigt bra detta! Gillar allvaret i humorn och glimten i ögat som seriöst kämpar mellan tår och skratt? Bokmärke för min del!
2012-06-26

  Ljusletaren
Orden sitter där igen ;.)
Dina texter skulle passa bra i bokform /kram
2012-06-26

    ej medlem längre
Jag är där. I dina ord.
Du har en...befriande distans i texten.
Bra!
2012-06-26

    Ken Cassel
Hihihi

Bra Prinsessan! ::))

Instämmer med föregående talare

Öppet-Naket...

Kram
2012-06-26

    ej medlem längre
Skrattar gott,tragikomik i fin form.Men du ! Hela världen är i psykos ,ha så kul du kan eller som jim Morrison myntade det hela Im gonna have my kicks before the whole shithouse goes up in flames!!!!!
2012-06-26

  Järnkatten
Rakt och naket...
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP