Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kammarspelet

 

 

 

jag finns någonstans i landskapet

möjligen i björken, ljusgrönt ny
möjligen i älven, svart av dy

 

jag finns någonstans i landskapet
min röst kommer någonstans ifrån

möjligen ur gräshoppans inre
eller ur de ålderdomliga illustrationerna

på kammarspelets vägg

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-26 14:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastisk!
2012-07-15

  Raul Ström
Ja, var har man sitt verkliga Hem ?
2012-07-13

  träsnidaren
Superhärlig poesi!
2012-07-13

  Ingela Svenson VIP
Spännande tanke!
2012-06-26

  Nanna X
du finns nog lite överallt. bara du inte kryper in i garderoben och blir en mumie så.
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP