Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldsjäl

Brinn med mig...tills evigheten
omfamnar oss
nakna och stolta
Brinn med mig...och släck min
längtan
Brinn med
mig...




Fri vers av Stefan Persson
Läst 229 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-06-26 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Persson
Stefan Persson