Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Vill du komma ihåg mig


men snälla du
minns inte allt

glöm när jag hade ångest
över att du inte älskade mig
över att du inte ringde


glöm när jag gav dig ångest
med det jag sa
med allt jag gjorde

minns inte allt jag skrev


jag vill bara du ska minnas
de bra stunder vi hade
för visst fanns det sådana

och jag ska minnas dem




Fri vers av Harriette
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-27 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Harriette
Harriette