Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

retkellä

 

Lintujen viserrys soisen metsän kätköistä tervehtii meitä

Ilma on mustana hyttysistä

Tikkaäiti syöttää poikasiaan..

Suopursut kukkivat polun varrella

Karhunsammalen vaalea vihreys loistaa kultaisten kukintojen alta

Isokarpalo, suokukka, lehdokki...

Kahvipaussi leiritulta ja suojärvimaisemaa katsellen

Yksinäinen naurulokki seisoo ylväänä kivellä

Kurki näyttäytyy..

Kesäinen sadekuuro saa nuotiotulen savuamaan karkottaen hyttyset

Niittyvillan pehmeät valkoiset tupsut keinuvat hiljaa

sammalten syvä vihreys taustanaan




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-28 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP