Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att relatera till...

- Omgivningens totala ointresse


- Verklighetens brutala nederlag


- Samtidens ohöljda förakt


- Överhetens fulländade dövhet


- Ideologins bristande giltighet


- Ens egna patetiska försök


- Ovanståendes likalydande tjurskallighet


- Folkflertalets accelererande apati


- Samtidens enerverande inåtvändhet


- Politikernas patologiska populism


- Byråkraternas banala bestialitet


- Experternas exotiska extraherande


- Forskarnas fatala faktaunderlag


- Diktatorernas demoniska dödsdomar


- Invandringsproblematikens intrikata inavel


..bara för att nämna några få av alla de faktorer som man relaterar till.........


------





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Mats Henricson
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-27 13:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Realsocialismens fall.
Det tragiska faktum att vissa faktiskt tittar på "So you think you can dance?"
Thåströms kategoriska vägran att återförena Ebba Grön.
Bo Hammar.
2012-06-28

  poetryGirl
känner jag det så går jag ut i naturen och ser upp mot stjärnorna
2012-06-27

    ej medlem längre
alltså:

HOMO SAPIENS,

as we know them.
2012-06-27

  aol
bra skriftat en hel del sanning i botten,
2012-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska