Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marias sista dröm

 

De som följer oss till den främmande platsen
        gör sig osynliga
torra fjolårslöv virvlar in i stora salen
rösterna som hörs är inte våra
om jag kunde skulle jag göra mig till en värme om   
         din huttrande kropp    




Fri vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-27 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP