Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är




Du är de sista trappstegen.
Du är den tomma toarullen.
Du är regnet från sidan.
Du är den sena bussen.
Du är det orena glaset i diskmaskinen.
Du är pizzafläcken som inte går bort.
Du är myggljudet i mörkret.
Du är helt omöjlig och jag älskar dig för just den du är.




Fri vers av Per Blomqvist
Läst 353 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-06-29 06:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ah.
Du är.
Just så.
2012-07-12

  © anakreon VIP
Kärleks ljuva plåga!
Applåderas
Calle
2012-07-05

    sunnanvind
Så härligt enkel om just det viktiga!
2012-07-05

  Osvalds_Dotter VIP
Vilken härlig text!!

Kärleksfulla ord på ett
Annorlunda sätt.
Balanserande!

//Jenny
2012-06-29

  ResenärGenomLivet VIP
Det är just så kärleken är. Den finns trots de olika sidorna.
2012-06-29

  Niclas Petersson VIP
Det är just de sidorna som gör det.
Snyggt!
Gillar.
2012-06-29

  anits VIP
Kärleksfulla rader
2012-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist