Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sommar utan dimma



Det var så enkelt
du sprang barfota
jag var en sommar
utan dimma,
där nu aldrig blev då

Jag höll takten
du dansade förbi
du älskade i stunden
ohämmat och högljutt

min kärlek sved som eld,
jag skrek av smärta
när du inte ville dansa
mer.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-06-29 19:39



Bookmark and Share


  Erik H.J Hultin
Dansande välformulerade rader som i sin flytkiga lätthet hastigt tecknar kärlekens växlande faser. Taktfast, förföriskt och med en lidelsefullt smärtsam efterklang. Begåvat!
2012-06-29

    ej medlem längre
Jag känner att mina fötter vill dansa där i din sommar...det måste vara vackert!
2012-06-29

    ej medlem längre
En vacker sagostämning i din fina dikt.
2012-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP