Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig ut ur dig


Du öppnar dig

för mig,

jag kommer in

i dig

Dina kronblad

sluter sig,

suger tag

om mig


Jag kan inte,

vill aldrig

ta mig ut

ur dig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-29 20:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sinnligt och vackert.
2012-06-29

  bögpoesi
snuskigt värre ;)
men det förmedlar
2012-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP