Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Giant Undertow




det springer i huvudet
efter saker jag glömmer

det är piller som gömmer
substanser som dömer



kastlöv i min panna
jag är otroligt svag

älskling du är ett hav
jag

alldeles stilla



vet du om ångest
en undervattensvåg

undertow

the giant undertow



försök om du vill simma där
livräddarna på stranden skriker högt:

"Get out of there!!!"



ja, säger jag viskande
men simtagen når inte runt

jag tappar fart
sugs ner



så finns du där
kyssen på min panna

jag minns den så väl


och du genom allt
älskar




















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-06-30 09:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bravo!
2012-06-30

  Anya VIP
Fint skaldat!
2012-06-30

    ej medlem längre
Skickligt skaldat!
2012-06-30

  Dufvenberg
..Vad fint...

.." kyssen på mins panna"..
2012-06-30

    lenakarin
Vilken fin avslutning!
Vackert..
2012-06-30
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP