Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålla tillbaka i ren desperation.

Desperation
Trycker dig bakåt
För mycket
Ger dig mindre
Men när viljan är stark
Trycks man framåt
Likt en storm
Pressar hårt
Missar
Går förbi
Man borde stanna
Hålla tillbaka
Tills det knappt känns mer
För då kanske ljuset sipprar fram
Men stormen ökar
Fattningen tappas
När det ekar tomt
Bakom tjocka väggar
Nakna blickar
Torra läppar
Invriden i nät
Av frustration
Isklampar
Tätt ihop
Som kyler av
Lämnar kvar
Det jag har
Och inte har
Ger sig mina tankar
Ger sig mina tankar av
I balansen
Som viker av
Men stannar kvar
I det som är jag.




Fri vers av MissCaylin
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-30 16:00



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
analytiskt välbetänkt smat träffande skrivet
2012-06-30
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin