Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den delen av mitt hjärta som tillhörde dig, ligger nu djupt begraven.

en stor del av mitt hjärta tillhörde dig.
tusentals tankar tillhörde dig.
jag har kastat bort många timmar av mitt liv, till att tänka på dig, vara med dig, lida för dig, trösta dig och vara en bra vän.

men den delen av mitt hjärta som tillhörde dig,
ligger numera långt ner i sanden.
helt omöjligt att hitta.
bland tusentals sandkorn ligger det nu.
och vinden har blåst bort spåren.

det finns ett sår i mitt hjärta.
men det är bättre så.
för såret, kommer jag inte öppna.
ingen tid alls, ska jag tillägna dig längre.
inte en tanke.
inte en tår.

för hjärtat ligger i sanden nu.
kommer försvinna med tiden, precis som mina sår.

du är borta ur mitt liv nu,
det vill jag i alla fall tro själv.




Fri vers av Konstanzia
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-30 17:16



Bookmark and Share


  Ritva
gripande text. Men, gör inte det, låt inte ditt sårade hjärta vara ensam, det behöver dig! ;-)
Kolla lite: ta bort onödiga punkter
2012-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Konstanzia
Konstanzia