Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärtas hus



En liten strimma

av ditt ljus,

räcker för att belysa

mitt hjärtas hus.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-06-30 22:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar poesi.
2012-06-30

    ej medlem längre
En kärleksförklaing att tatuera in i hjärtat...
2012-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP