Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte Enkel

jag kommer be dig gå
lämna, vända om och ta någon

bara någon helt annan
med helt hjärta
utan avskavd livsvilja



jag kommer be dig
låta mig gråta ifred

van vid att
klara mig på egen hand


stanna.
snälla stanna
bara håll om mig
säg jag är Din
för

jag behöver inte ensamhet
jag behöver att du berövar mig
på mina chanser att gå under

själv




Fri vers av aspiration
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-01 13:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
trygg kärlek, i vind som blåst
2012-07-01

    ej medlem längre
Det klart du inte ska be någon gå
som du vill ska stanna.

Kärlek kan laga, hela och plåstra om
glöm inte det, vännen
2012-07-01
  > Nästa text
< Föregående

aspiration
aspiration