Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur många balanserar inte på linjen mellan normalt och onormalt, i detta Ingenmansland där gråzonerna går i varandra kan vi alla gå vilse. Här en dikt om "att finnas intill - och just inget kunna göra..."


I gränslandet...




I gränslandet där famlar Du


där dimman hänger tung


Men framför mig jag ser Dig


så vän, oskyldig, ung




Du vandrade så framåt


ensam... i dig själv


och fann den väg Du trodde


var ämnad just för Dej...



Nu söker Du i mörkret


fast ljus Du tror det är...


Och medan stjärnor glimmar


min ängslan mig förtär…




Vad kan jag mera göra


jag vill helst värna Dig


men Du... vill följa ”väktarna”


och inte längre mig….




Bunden vers (Rim) av Siggesdotter
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-01 15:22



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Ja det finns tunga passage för människor...
2012-07-01

  Osvalds_Dotter VIP
Tuff text,, känslomässigt smärtsam....
Ja den kändes...

Allt man kan göra är att finnas vid sidan,
Och ibland skiljs vägarna åt för en stund...

För att förhoppningsvis återförenas längre fram i livet.
2012-07-01

  ResenärGenomLivet VIP
Dina ord känns...
2012-07-01

  Delilah Juno VIP
Smärtsamt skört.
2012-07-01

  Larz Gustafsson VIP
Vem bestämmer vad som är normalt?
2012-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter