Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinner, i dig

 

du finns alltid

där

i bakgrunden

framför

med förhoppning och

rädsla

 

du finns där

som en hägring

en verklighet

men jag har inte

styrkan inte

modet

och jag är

tyst

ingenting

 

om du frågar

jag kommer aldrig

svara

aldrig säga ditt namn

högt

men tänker

på dig

varje dag

 

på höga höjder

viskar du

 

”bli min

jag väntar

och jag ger dig

allt"

 


så jag faller

in i drömmen

om dig

med förhoppning

och tron

om att ingenting

varar för evigt




Fri vers av ellenr
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-01 20:14



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
låt dig ej hämmas
låt drömmen, bli verklighet

bra bespegling
2012-07-01
  > Nästa text
< Föregående

ellenr
ellenr