Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighetens hav



En tår av min glädje

landar på din kind,

du kysser den

och bevarar den

i evighetens hav.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-07-02 21:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tar in alla ljuva rader här

Mycket vackert .....
2012-07-04

  ULJO
Det kallar jag poesi
2012-07-03

    ej medlem längre
Som ett skimrande smycke....
2012-07-02

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert och ömt skrivet.
2012-07-02

    ej medlem längre
Finns bara ett ord som uttrycker vad jag ser i dina ord = skönhet.
2012-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP