Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I solens sken

I solens sken lyser du som guld.
Det glimmar om dig,
och du är de vackraste som finns.
Du står där leende,och njuter.
Njuter av allas förundrade blickar.
Men när mörkret faller,
är jag den enda som ser.
Ser hur ditt leende försvinner,
och du ligger i din ensamma säng.
Du längtar tillbaka till solen på en äng,
du vill bort från din ensamma säng.
På dagen så skinande & vacker,
på kvällen så ensam och rädd.




Fri vers av EllenF
Läst 208 gånger
Publicerad 2006-02-05 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllenF
EllenF