Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns du?
Hur vi resonerade
Logiken var utraderad


-Du är nog nyktrast
-du får köra


Så vi vinglade in i bilen
och körde i vansinnesfart genom mörkret
för att hämta en plastdunk till


Ljusen från de andra bilarna
fanns inte
inte döden heller
vi var odödliga


Vi garvade åt allt
Tandläkarspriten
Hashpsykoserna
Ölen de glömt kvar
efter att smällt in i kajen
i 20 knop


Åt polisbilen som inte vågade hänga på
Den voltade bilen i diket
(var det du eller jag som körde?)


Nu
har skratten tystnat




Fri vers av Ali D VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-05 13:51



Bookmark and Share


  Marlene Anna Linnéa
du är klockren!
men...
"Ljusen från de andra bilarna
fanns inte
inte döden heller
vi var odödliga"

tydligen var alla vuxna och barn odödliga också...

jag vet...
"tänka är väl det du är bäst på"
det är vad min mor säger till mig...

Vill läsa mer av dig, du är intressann
2006-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP