Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

medan du kysser mig längst ryggraden

och jag vill bara gråta men ingenting händer
är precis som att jag inte finns
domnar bort utan att veta om jag försvinner
eller bara aldrig någonsin existerat

önskar jag kände
livet
döden

vad som helst

om man bortser från den svärta
det oändliga djup av lidande som redan trängt in
mellan sömmarna som skulle varit mitt försvar


och det tycks aldrig vilja
lämna mig




Fri vers av aspiration
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-03 14:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint beskrivet om de känslor
som kan övermanna oss stundvis

Tomheten...

Stark igenkänning i din text
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

aspiration
aspiration