Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silversvans

området fylls med rök och gift
kaosets ögon släpper ut sin tillgivenhet
den långgrunda stranden blir ett djupt schakt
där sirener och varningssignaler ska gå
lugnets antagonist kysser fredsavtalet adjö
för att få släppa ut det tryck
som under en lång tid har växt sig
till ett universum av rastlöshet

jag är min inre fundamentala katastrof




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-03 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling