Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarnatt

Det är nu
min värld är som vackrast


den ljusa natthimlen
möter stilla vatten
vem vet var det tar vid?

vill du en gång finna mig
så finns jag här
i skymningsljuset
med ryggen mot min kära ek

uppfylld av ren glädje
tillsammans med svalor
daggdroppar
och doft av sommarkraft




Fri vers av ~alruna~
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-03 22:38



Bookmark and Share


  aol
ljust vackert, kände värme i mitt bröst,
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~