Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Figursydd


Limerick

På syjuntans årsmöte vid Ensen
slog ordförande fast vid essensen
att knyppling är svårt
och kräver support
från en med den spetskompetensen.




Bunden vers (Limerick) av Loffe
Läst 409 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-04 10:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt med limerickar, kanske vår nye Norman Douglas?
2013-06-15

  Daniel_78 VIP
Mycket bra ihopvirkat!
2012-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Loffe