Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Processen i det sunda förnuftets tygeltag





hopplöst tyst

sunt tyst

en sund tystnad

en stund avstannande, från travers, kors och tvärs



en sund stund i tystnad och återhämtning

att bara hinna lyssna

ta in

finnas

inte synas på banan, galoppera runt



men vara

tyst

en liten

stund

är sunt

















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-04 12:08



Bookmark and Share


  Dufvenberg
Tid till eftertänksamhet.

Fint.
2012-07-04
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP