Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visserligen gillar jag ,egentligen, INTE att låna engelska ord, men här satt den som "gjuten" !


Ett begrepp som är bara SÅ talande för Alliansens politik !

"LOWLIFE-PENSION !"

(Förklaring: "Lowlife" = Ett USAuttryck för "sämre representanter" av människosläktet, t ex bovar, missbrukare, enfaldiga , outbildade, fattiga etc etc , beroende på vilken USA-medborgare som tar ordet i sin mun...) . Min "version" är, givetvis, oerhört IRONISK..............


-----




Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 140 gånger
Publicerad 2012-07-04 15:01



Bookmark and Share


  poetryGirl
usch du skulle bara se hur det ser ut kring Almedalen...
2012-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska