Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar under en promenad... först nedtecknade i min mobil, rädd att glömma...


En resa i tiden




En resa i tiden

är livet

en resa längs livets stig

jag vet inte vad

som hände

men att den tar slut

hos DIG...


Min resa

blev oväntat krokig

så långt

från min ungdomsdröm

Jag tror nog DU såg mig

från ovan

och fick varken ro

eller sömn...


Jag fortsätter gärna

min resa

med nyfiken glädje

och slit...

Jag ger inte upp

längs vägen

jag tog mig ju

ända hit...


Besvikelser

dem vill jag glömma

en fulltecknad sida

först vit...

och nu när DU rört

vid min penna

vi kanske slår följe en bit...?












Bunden vers (Rim) av Siggesdotter
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-04 15:46



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
... en fin resa i Tiden ... att inte ge upp trots svåra prövningar ... att hitta nya stigar med nya blommor ... när de gamla vuxit igen ... bokmärks ...!
2012-07-04

  Maiah VIP
Precis vad livet handlar om... att gilla läget, se det positiva och möjligheter i vilken riktning än livet tagit....
2012-07-04

  ResenärGenomLivet VIP
Tycker jättemycket om denna. En varm känsla infinner sej i mej. Den vill jag faktiskt läsa fler gånger, så den sparar jag.
2012-07-04

  Daniela I
Fin
2012-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter