Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Fråga mig mellan sommar och höst.

Svårfångad som vinden,
driver jag mellan mörker och ljus.

En sökandes längtan
fladdrar i mitt bröst.

Ett tomt hjärta, som söker tröst,
mellan sommar och höst.

 




Fri vers av Piann VIP
Läst 608 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2012-07-04 19:55



Bookmark and Share


  Blåbäret
så full av längtan kan nästan göra en vilsen
fint förmedlat
2013-03-25

  Marianne Räf
Mycket fin text:
"fångad mellan sommar
och höst"... m.m. gött!
2013-03-21

  sommarmoln
Mkt vackert!
2013-03-20

    ej medlem längre
Spännande hur du fyller upp längtan med så mycket innehåll.
Dels via metaforerna i naturen o årstiderna,
och hjärtats tomhet som rymer en hel evighet.
den här berör mig starkt.
2013-03-19

    Birgersdotter VIP
Vacker dikt med djup
2013-03-12

    ej medlem längre
Vacker dikt om att vara "mellan" sommar och höst.. ljus och mörker. Man känner vilsenheten.. sökandet.. längtan.. efter det som kan ge tröst. Ett möte? En plats? En tid? En tro?
2012-07-05

  Päronsplitt
Tycker om känslan när du rör dig mellan de två årstiderna. En längtan som känns tung vemodig och dyster men som ändå är vacker i sitt uttryck. Fin dikt som faller mig i smaken.
2012-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP