Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ser dig genom fönsterrutan, men endast blicken når dit

jag känner bara en hopplöshet
ett ingenting
vilka känslor jag än försöker framkalla

är jag mest bara tom

 


vart jag än sitter
allra mest i fönsterkarmen
med tekoppar stora
som halva ditt huvud

du sa, Alice, du fixar detta


men om du såg mig nu

Åh om du bara såg mig nu
skulle du vetat 

att du ljög just den natten

 

 

 




Fri vers av aspiration
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-04 21:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du måste fylla tomheten
så du inte längre känner
andetagen av den

sen kan du börja leva
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

aspiration
aspiration