Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lita på mig

lita på mig
tro på mina ord
ta min hand och våga tro
tro på att allt kan ordna sig
att alla tårar kan torkas
att du kan viska mitt namn i ett annat land men ändå hör jag dig
för,
vi behöver båda varandra för att ro båten i land,
för att vända på timglaset och se varje sandkorn falla ner,
för att kunna torka tårar och sedan le




Fri vers av Nikoh
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-04 22:03



Bookmark and Share


  träsnidaren
Snyggt fångat där!
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Nikoh